Over Kooz Kozijnen
Informatie over ons!

KOOZ Kozijnen is een unieke leverancier in de snel veranderende wereld van kunststof geveltechniek. Waarom KOOZ Kozijnen het verschil maakt?

COMPLEET ASSORTIMENT
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke situatie, bij u thuis en in onze showroom.
EIGEN MONTAGE
Doordat wij de montage in eigen beheer en door de beste vakmensen realiseren geven wij op montage ook 10 jaar garantie!
Gecertificeerde kwaliteit
De Komo certificering, SKG en het politiekeurmerk veilig wonen geven u zekerheid bij uw aankoop.

1. Gevelspecialist van top tot teen!

KOOZ Kozijnen is uw totaalleverancier voor het onderhoudsarm aankleden van uw complete gevel. Dus van dakkapel tot voordeur en van zonnescherm tot dakgoot, alles wordt door KOOZ Kozijnen aangeboden in kwalitatief hoogwaardige materialen en onderhoudsarme uitvoering.

2. Gevelspecialist tot in detail!

KOOZ Kozijnen verzorgt de uitvoering van de materialen tot in de kleinste details! Geeft u de voorkeur aan hoogwaardige raamkrukjes? Wilt u graag een stenen vensterbank? Zonnescherm met afstandbediening of zon/windsensor? Uw wensen zijn het belangrijkste uitgangspunt bij ons advies!

3. Gevelspecialist met kennis van zaken!

Doordat Kooz Kozijnen een zelfstandig onderdeel is van een gerenommeerd bouw- en onderhoudsbedrijf, hebben we naast onze kwaliteit in kunststof kozijnen, gevelbekleding, dakgoten etc. ook alle bouwkundige kennis en ervaring in huis om alle werkzaamheden rondom uw gevel voor u te verzorgen.

4. Gevelspecialist voor de lange termijn!

Al onze producten staan garant voor kwaliteit en dat merkt u! Zo krijgt u standaard tot wel 10 jaar fabrieksgarantie!
Doordat wij de dakkapellen en montage van kozijnen in eigen beheer en door de beste vakmensen realiseren, geven wij op montage ook 10 jaar garantie!
Dat maakt KOOZ Kozijnen uw betrouwbare partner voor alle gevelwerkzaamheden en zonwering!

5. Gevelspecialist in onze showroom of bij u thuis!

Overtuig uzelf! Door ons ruime assortiment aan demonstratiematerialen en kleurenstalen geven wij u een realistisch beeld van het eindresultaat, gewoon bij u thuis of in onze showroom.